Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Lammeculotte med æblegremolata

  • 4 pers

Ingredienser

  • Lammeculotte (4 pers: 1-1,2 kg)
  • 1 æble
  • 1 spsk. ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 60 g olivenolie
  • skallen af 1 citron
  • En håndfuld persille
  • Lidt olie
  • Salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2072 KJ
  • Energi pr. person: 541 Kcal
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 52 %

Lammeculotte Rids fedtkanten på lammeculotten og krydre godt med salt og peber. På en varm pande med lidt olie brunes lammet af på alle sider. Sæt lammet i ovnen ved 150 ºC i 17-20 minutter. Lad det trække i 5 min før culotten skæres i skiver. Æblegremolata Hak en håndfuld bredbladet persille fint, inkl. stilkene. Skær et æble i meget fine tern. Blande det hakkede persille sammen med ingefær og hvidløg. Riv skallen af en citron. Vend det hele sammen med olivenolien. Smag til med salt, peber og eventuelt en smule æbleeddike. Velbekomme!