Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Lammerack med ratatouille

  • 4 pers

Ingredienser

  • 4 tomater
  • 1 stor courgette
  • peberfrugter
  • 1 aubergine
  • 4 kviste rosmarin
  • 1 dl olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1110 KJ
  • Energi pr. person: 265 Kcal
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 77 %

Tilberedning af lammerack:

Puds lammeracket af hvis nødvendigt og krydr med salt og peber. Brun lammeracket af på begge sidder i en smule olie i 1 minut på hver side. Blend bladene fra 5 kviste rosmarin, 1-2 fed hvidløg, 1 håndfuld bredbladet persille, salt, peber, saft, 1 dl olie og skal af 1 citron. Pensl lammeracket med marinaden. Og sæt det i en forvarmet ovn på 180 °C grader i 13-15 min. Pensl endnu en gang, når racket tages ud. Lad det trække i 5 minutter, før det skæres ud i koteletter. Servér overskydende marinade som dressing sammen med retten.

Ratatouille:

Skær grøntsagerne i tynde skiver. Arrangér det i et ildfast fad smurt med olie. Stik rosmarinen ned blandt grøntsagerne og krydr med salt og peber. Blend hvidløgene sammen med olien og hæld blandingen over grøntsagerne. Sæt fadet i ovnen ved 180 °C i en halv time, eller indtil grøntsagerne er møre og faldet en smule sammen.