Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Marinerede kyllingebryst med grønt

  • 4 pers

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 200 gram asparges
  • 300 gram gulerødder
  • 200 gram kartofler
  • 2 spsk olivenolie
  • -
  • Marinade
  • ½ dl olivenolie
  • fed finthakket hvidløg
  • Saft af to lime
  • 1 tsk spidskommen
  • Salt og peber
  • -
  • Avokadocreme
  • 2 Avokado
  • Saft af en lime
  • Salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi/100 gram:: 527 KJ
  • Energi/100 gram:: 126 Kcal
  • Fedt: 9 %
  • Heraf mættede fedtsyrer: 2 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Protein: 63 %

Rør marinaden sammen og vend kyllingebrysterne i den. Lad trække mindst en time i køleskab.

Skær kartofler i både, vend dem i olivenolie og salt og bag dem i 30-40 minutter ved 200 grader, til de er gyldne.

Mos avokadoerne (evt. med stavblender), og rør dem med limesaft og salt. Stil til side.

Lad kyllingebrysterne dryppe af og steg dem ca 10 minutter på hver side til de er gennemstegte. Stegetiden kan variere afhængigt at brystets størrelse.

Damp gulerødder og asparges i letsaltet vand, til de er al dente.

Server, og nyd.