Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Mørbrad i fad

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad i 1-2 cm skiver
  • 5 skiver bacon
  • 100 g champignon
  • 3 små løg i tern
  • 1 fed hvidløg
  • 0.5 bundt persille
  • 2 dl fløde
  • 1 dl vand
  • 2 spsk. soyasovs
  • Lidt smør til at stege i

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1652 KJ
  • Energi pr. person: 393 Kcal
  • Protein: 49 %
  • Kulhydrat: 8 %
  • Fedt: 43 %

Steg svinemørbrad-skiverne i en sauterpande i lidt smør. Når kødet har taget lidt farve tilsættes bacon skåret i mindre stykker, løg, knust hvidløg og svampe og steges videre. Krydr med salt og peber og steg til det er gyldent. Tilsæt fløde, vand og soya og lad det småsimre i 10-15 min. Smag evt. til med salt og peber og servér med hakket persille samt ris eller kartofler.