Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Muffins med creamcheese

Ingredienser

  • 12-14 stk. muffins:
  • 175 g mel
  • 200 g sukker
  • 200 g smør
  • 2 spsk. kakao
  • 2 tsk. bagepulver
  • 4 æg
  • Topping:
  • 250 g flormelis med kakao
  • 40 g smør
  • 100 g cremecheese

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. muffin (14 stk.): 1482 KJ
  • Energi pr. muffin (14 stk.): 353 Kcal
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 44 %

Pisk smør ved stuetemperatur sammen med sukker til en jævn masse. Pisk æggene i ét ad gangen. Bland mel, kakao og bagepulver. Rør blandingen i massen. Kom dejen i muffinsforme og bag i ca. 12-15 min. ved 180 ºC. Bagetiden kan variere en smule efter størrelsen på dine muffins. Når du stikker en pind i, skal den komme ren op.

Pisk smør med flormelis til en jævn masse. Smørret skal have stuetemperatur.  Pisk creamcheese ind i massen. Kom det i en sprøjtepose med tyl. Sprøjt på de afkølede muffins. Pynt med frysetørrede bær.