Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Nem tunmousse

  • 6 pers

Ingredienser

  • 2 dåser tun i olie
  • 1 spsk. cremefraiche
  • 2 spsk. Hellmann's mayonaise
  • 0.5 fintrevet løg
  • 0.5 rød peber i små tern
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt og peber
  • Tilbehør: Karse og friskbælgede ærter

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 742 KJ
  • Energi pr. person: 177 Kcal
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 55 %

Dræn tunen for olie og bræk den fra hinanden. Rør cremefraiche, mayonnaise, fintrevet løg, rød peber, citronsaft, salt og peber sammen. Bland tunen i. Du kan selv vælge, hvor rustik du vil have din mousse. Lad moussen trække i en time før servering. Lav kugler med en ske. Klip karsen over og kom lidt ærter ved.