Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Nougatbomber 20 stk.

Ingredienser

  • 100 gram ristede hasselnødder malet til mel
  • 4 spsk kokosolie
  • 2 spsk smør
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 spsk kakao
  • 3 spsk akaciehonning
  • 75 gram 85% chokolade til overtræk
  • Frysetørret hindbærpulver til pynt - fås i Kvickly

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 2689 Kj / 642 Kcal
  • Fedt: 54 %
  • Heraf mættede fedtsyrer: 10 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Kostfiber: 3 %
  • Protein: 7 %

Smelt smør og kokosolie, og rør de øvrige ingredienser i, og stil massen i køleskabet et par timer.
Tril kugler i passende størrelse, vend dem i smeltet chokolade og drys med frysetørret hindbærpulver.

Opbevares køligt - eventuelt i køleskab