Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Nougatkonfekt med valnødder og appelsinskal

  • 12 pers

Ingredienser

  • 30 hele valnødder
  • 100 g mørk chokolade
  • 50 g mandelflager
  • 500 g nougat
  • 200 g mælkechokolade
  • 2 appelsin, revet skal

Start med at smelte nougat, mælkechokolade og appelsin-skal sammen til ca. 37 grader (test det ved at dyppe det andet fingerled på lillefingeren forsigtigt i den smeltede chokolade. Man skal hverken kunne mærke varme eller kulde).

Vend de gyldenristede mandel-flager forsigtigt rundt i nougatmassen og fordel massen i en form, der har en størrelse, så nougaten bliver ca. 2 cm høj. Lad det køle af.

Skær det hele i 2x2 cm stykker. Smelt nu den mørke choko-lade i vandbad og dyp hvert stykke 2 mm ned i chokoladen, så det kun er toppen, der får mørk chokolade på. Sæt en halv valnød på hver af toppene, inden chokoladen stivner.