Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Omelet med grøntsager

  • 4 pers

Ingredienser

  • 8 æg
  • salt
  • 100 g sukkerærter
  • 4 grønne asparges
  • 1 gulerod
  • olie til stegning
  • 100 g champignon i skiver
  • 1.5 dl gryére ost
  • salat med olie, eddike, dressing, dijonsennep og flutes

 

Skræl guleroden og skær den i tynde skiver. Skyl aspargesene og skær dem i mindre stykker. Skyl ærterne. Tør alle grøntsagerne godt. Pisk æggene sammen med en gaffel og rør saltet.

Varm olien på panden, hæld æggemassen på og skru ned for varmen. Kom grøntsagerne på og drys det meste af osten over. Steg omeletten færdig over svag varme. Lad omeletten glide halvt ned på et fad og fold den, drys resten af osten over.