Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Ovnbagt rødtungefilet

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt og peber
  • 500 g rødtungefileter
  • 1½ spsk rapsolie
  • 1½ spsk kapers
  • 2 gulerødder
  • 2 spsk estragon
  • 1 bundt radiser
  • 1 skalotteløg
  • 3 spsk raspolie
  • ½ citron
  • kartofler eller groft brød

Til 2 voksne og 2 børn:

Tænd ovnen på 175 grader. Rødtungefileterne lægges på en bageplade med bagepapir, smøres med rapsolie og krydres med salt og peber. Rødtungefileterne bages i ovnen i 12 min.

Gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver eller skrælles i lange spåner med en kartoffelskræller. Top og bund skæres af radiserne, som snittes på langs i tykke skiver.

Rør citronsaft sammen med rapsolie, estragon, kapers og skalotteløg, og bland med gulerødder og radiser.

Anret rødtungefileterne med salaten og servér med kartofler eller groft brød.