Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Påskeæg med Daim, 12. stk

  • 12 pers

Ingredienser

  • 400 g marcipan
  • 50 g Daim (chokoladebar)
  • 100 g mørk chokolade fx overtrækschokolade
  • krymmel
  • Daim (chokoladebar)
  • chokopops

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 220 Kj
  • Fedt: 48 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Protein: 8 %

  • Hak Daim-baren i små fine stykker. Ælt marcipanen sammen med Daim. Del marcipanen i 12 stykker, og tril dem til påskeæg. Sæt dem i køleskabet så de er kolde, når de skal overtrækkes med chokolade.
  • Hak den mørke chokolade, og smelt den i en skål over vandbad. Overtræk marcipanæggene med mørk chokolade, og drys med hakket Daim, chokopops og kulørt krymmel.
  • Lad æggene størkne på et stykke bagepapir inden servering.
  • Tip: Lav marcipanæg med den smag, dit barn er begejstret for – hvis fx kokos er et hit – så ælt marcipanen med kokos og chokolade.