Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Pariserbøffen

  • 4 pers

Ingredienser

  • 3 spsk smør
  • 4 spsk kapers
  • 5 cm peberrod
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 4 skiver sandwichbrød
  • 800 g hakket oksekød
  • 4 skalotteløg, skåret i skiver
  • 200 g pickles
  • 8 spsk rødbeder i stave

Del kødet i fire bøffer og kast dem hårdt fra den ene hånd til den anden, indtil farsen føles rigtig fast. Form en stor flad ”pandekage” af kødet og læg det på brødet. Fold kødet omhyggeligt rundt om brødet, så man kun lige kan se noget af brødet i bunden af ”pariserbøffen”. Rids kødet på toppen på kryds og tværs. Steg bøfferne i smørret til de er flot brunede. De skal ikke have for længe, da kødet ikke er mere end ½ cm tykt.

Anret pariserbøffen med al den dejlige garniture på toppen, og servér den med æggeblommen i et snapseglas ved siden af.