Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Penne med gulerodssauce

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt og peber
  • 1 dl piskefløde
  • 500 g gulerødder
  • 1 lille bundt persille
  • 100 g bacontern
  • 25 g mandler
  • 4 spsk parmesan
  • 400 g Penne

Skræl gulerødderne, skær dem i grove stykker og kog dem helt møre i vand uden salt. Blend gulerødderne til puré med 1 dl af kogevandet.

Rist bacon og mandler på en pande ved jævn varme til begge dele er gyldenbrune.

Kog pastaen i letsaltet vand i det antal minutter der er angivet på pakken.

Varm gulerodspuréen op med fløde, parmesan og grofthakket persille.

Vend den færdigkogte pasta i gulerodspuréen, kog godt igennem og spæd evt. med lidt vand, hvis saucen er for tyk. 

Smag pastaen til med salt og peber og server på tallerkener. Drys med bacon og mandler.