Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Portions omeletter

  • 4 pers

Ingredienser

  • 10 æg
  • 2 dl fløde
  • 1 bæger hytteost
  • 1 pose revet ost
  • Salt og peber
  • Dine yndlings grøntsager

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1632 KJ
  • Energi pr. person: 388 Kcal
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 54 %

Pisk æggene med væsken og krydr med salt og peber. Vend hytteosten i.  Forbered grøntsagerne (fx peberfrugt, spinat, svampe, squash) og skær dem ud i små stykker. Bruger du spinat, så husk at stege det på panden først, så væsken kan hældes fra, inden de andre grøntsager tilsættes. Kom dem ned i små muffinforme, fyld op med æggemix, top med revet ost, evt. lidt mere salt og peber eller andet krydderi. Bages i ovnen ved 180 °C til de er gyldne og faste – ca. 20 min.