Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Rabarbertrifli

  • 4 pers

Ingredienser

  • 400 gram rabarberstilke (fx Vinrabarber, Spangsbjerg, Marshall Early Red eller Rosenhagen)
  • 3 spsk kokossukker
  • 3 tsk vaniljepulver
  • 4 dl skyr
  • 1.5 dl blandede nødder efter behag
  • 20 gram grofthakket mørk chokolade

Fordeling pr. 100 g

  • fedt: 23 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Protein: 26 %

Skær rabarberne i stykker på 1,5 cm. Vend dem i kokossukker og 1,5 tsk vanilje, og fordel dem i et tærtefad. Bag dem i ovnen ved 100 grader i en time.
Rør resten af vaniljepulveret op i skyren.

Hak nødderne groft og rist dem på en tør, varm pande.
Læg rabarberne i bunden af et glas. Fordel vanilleskyr over og top med ristede nødder og chokolade.

 

Læs artiklen "7 raske rabarberfacts" og bliv klogere på rabarber!.