Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Roastbeefsalat

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 roastbeef
  • 3 spsk. Texas BBQ krydderi eller andet blandingskrydderi
  • Salat:
  • 500 g hvide asparges
  • 300 g slikærter
  • 400 g frisk spinat
  • 1 potte basilikum
  • 1 potte persille
  • 500 g cherrytomat - gerne mix
  • Vinaigrette:
  • 0.5 dl olie
  • 0.5 dl æblecidereddike
  • 1 spsk. sirup

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2580 KJ
  • Energi pr. person: 615 Kcal
  • Protein: 44 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 34 %

Rul roastbeefen i krydderi og masser det godt ind. Grill den på alle sider og steg den derefter ved indirekte varme indtil kernetemperaturen er 55 ºC. Lad den hvile i 15-20 min inden du skærer den ud.

Skyl, skræl og grill de hvide asparges og skær dem i mindre stykker. Blancher slikærterne, put dem direkte i koldt vand og snit dem skråt. Skyl spinaten og krydderurterne grundigt. Hak krydderurterne groft. Skyl tomaterne og skær dem i både. Bland asparges, slikærter, spinat, krydderurter og tomater i en stor skål. Pisk vinaigretten sammen.

Anret en god håndfuld salat med strimler af roastbeef og server med vinaigretten over.