Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Rødspætte burger

  • 4 pers

Ingredienser

  • 4 burger boller, f.eks. Smag Forskellen
  • 8 stk. rødspættefileter
  • Smør til at stege i
  • Salt og peber
  • 1 lille rødløg i ringe
  • 4 salatblade
  • 1 pakke C-salat, rød spidskål salat uden dressing
  • Saften fra en citron
  • Dressing:
  • 1.5 spsk. mayonnaise
  • 3 spsk. cremefraice
  • 1 bundt dild
  • 1 lille spsk. finthakket kapers
  • 1 frisk finthakket løg
  • 1 finthakket æble
  • Skallen fra en økologisk citron

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 3177 KJ
  • Energi pr. person: 756 Kcal
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 24 %

Alle ingredienserne til dressingen røres sammen og smages til med salt og peber. Skyl salatbladene, og skær løget i ringe. Vend spidskålen med citronsaft og rist burgerbollerne. Krydre rødspættefileterne med salt og peber, og steg dem i smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side.

Lige inden servering, smøres dressingen på hhv. under- og overbolle. Montér hver burgerbolle med salatblade og en lille håndfuld spidskål på bunden. Læg derefter 2 stykker rødspættefileter, et par løgringe og afslut med overbollen. Velbekomme!