Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Rødspætteruller med peberrodsyoghurt

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt og peber
  • 35 g smør
  • 2 spsk kapers
  • 1 gulerødder
  • 2 spsk dild
  • 1 porre
  • 1 citron
  • 650 g rødspættefileter
  • lidt plukket dild
  • salt og peber
  • ½ tsk sukker
  • 1 spsk peberrod
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/4 tsk paprika
  • 2.5 dl græsk yoghurt 10%
  • 1 kg kartofler
  • 200 g flute

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 635 Kj
  • Fedt: 25 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Protein: 26 %

Snit gulerod og porre i tynde strimler og bland dem sammen. Krydr rødspættefileterne med finthakket dild, kapers, salt og peber og læg gulerod og porre på midten af hver filet. Rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad med lukningen nedad. Læg en lille klat smør og citron i halve skiver oven på rødspætterullerne og krydr med salt, peber og lidt plukket dild. Bag fisken i ovnen i 15-20 min. ved 185°.

Rør græsk yoghurt sammen med dijonsennep, salt, peber, peberrod, sukker og paprika.

Tip: Du kan også servere rødspætterullerne kolde som forret: Portionsanret rullerne på lidt snittet salat, pynt med frisk citron og dild og server peberrodsyoghurten samt lunt flute til.