Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Røget laks i brød med limecreme

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt og peber
  • 10 store røget laks
  • 12 sandwichbrød
  • 1 salathoved
  • 2 lime, både saft og skal
  • 0.25 ltr creme fraiche 18% eller 38%
  • 2 dild, hakket

Pisk creme fraiche op med lime, dild, salt og peber, så den bliver tyk.

Læg lagvis brød, creme og laks i 2 stakke af 6 skiver – altså 2 høje ”sandwich”. Slut med brød. Sæt dem på køl under pres i 3-4 timer.

Skær skorperne af og skær de 2 høje ”sandwich” over på midten. Servér med salaten.

Denne ret fungerer godt som natmad.