Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Røget laks med squashruller, salat og dildyoghurt

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt og peber
  • 2 spsk dild
  • ½ agurk
  • 1 bundt radiser
  • 1 tsk dijonsennep
  • lidt chili
  • ½ blandet salat
  • lidt dild til pynt
  • 1 grøn squash
  • 200 g laks i skiver
  • 3 dl græsk yoghurt 2%
  • fuldkornsbrød

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 320 Kj
  • Fedt: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Protein: 25 %

Skær squashen i tynde skiver på langs, gerne på et mandolinjern – der skal blive 8 pæne skiver. Bring en gryde med vand til kogepunktet, og kog squashskiverne i 1 min. Tag dem op og afkøl dem, og dup herefter skiverne fri for vand med et stykke køkkenrulle.

 

Rør græsk yoghurt sammen med dijonsennep, salt, peber og dild. Skær agurk og radiser i tynde strimler, og bland dem med 2 spsk af yoghurtdressingen. Resten af yoghurtdressingen serveres til rullerne.

 

Krydr squashskiverne med lidt knust tørret chili, og kom en skefuld agurke-radiseblanding på hver af dem. Drys med lidt hakket dild, og rul dem sammen.

 

Skyl salaten, og slyng den evt. fri for vand i en salatslynge.     

 

Anret skiver af røget laks sammen med squashruller, salat og lidt dildyoghurt, pynt laksen med lidt dild, og server med brød til – enten som en del af en påskefrokost eller som forret i en påskemenu.