Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Salat med grillede tomater, auberginer, squash og brød

  • 4 pers

Ingredienser

  • 4 tomater
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 4 skiver italiensk brød
  • olivenolie eller rapsolie til pensling
  • 1 fed hvidløg
  • ½ nye gulerødder
  • 2 spsk æbleeddike
  • 4 spsk raspolie
  • 100 g babyspinat

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1622 Kj
  • Energi pr. person: 386 Kcal
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 39 %

Tomaterne halveres. Aubergine og squash skæres i skiver på langs af ca. 1 cm tykkelse.

Grøntsagerne og brødet pensles med olie og grilles ca. 3 min. på hver side, afkøles let og skæres i grove stykker. Gulerødderne skrælles og snittes.

Rør en marinade af æbleeddike, hvidløg og rapsolie, og bland med de grillede grøntsager, brød og babyspinat.