Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola

  • 4 pers

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 400 g blandede grøntsager (aubergine, squash, peberfrugt)
  • 400 g spaghetti
  • 150 g Galbani Gorgonzola Intenso
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Frisk basilikum
  • Evt. tomat i skiver
  • Salt

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2235 KJ
  • Energi pr. person: 532 Kcal
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 27 %

Knus de to fed hvidløg med en kniv og lad dem trække i en lille skål med to spsk. ekstra jomfuolivenolie. Vask grøntsagerne og skær dem i strimler. Smag til med salt. Kog spaghettien “al dente”, mens grøntsagerne lynsteges på panden med ekstra jomfuolivenolie. Hæld vandet fra spaghettien og hæld den i et serveringsfad. Tilføj straks olien med hvidløg, grøntsagerne, gorgonzola i små stykker og bland det hele godt sammen.Tilsæt evt. tomatskiver og pynt med basilikum.