Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Spicy salat med melon og asparges

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 tsk ingefær
  • ½ rødløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 galia-, honning- og cantaloupmelon
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 tsk chili
  • 75 g mandler
  • 1 potte brøndkarse
  • 1 spsk soja
  • 1½ spsk citron, saften

Kan serveres til stegt fisk eller kylling
Melonkødet graves ud med en ske og hakkes let i grove stykker. Den træede del af bunden knækkes af aspargesene og kasseres. Kog aspargesene i vand med salt ca. 4 min., til de er let sprøde i konsistensen.

Aspargesene afkøles og skæres i mindre stykker. Rødløget skæres i små tern. Bland melon, asparges, rødløg og plukket brøndkarse.

Mandlerne ristes på en pande med olivenolie til de er let gyldne og krydres med chili og soja. Rist yderligere 1-2 min. og afkøl mandlerne.

Vend salaten med mandler, citronsaft og ingefær. Servér salaten som tilbehør til stegt fisk eller kylling.

Tip: Salaten er også velegnet fx serveret med grillet

brød og serranoskinke, som frokost eller forret.