Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Sprøde løgringe som snack eller tilbehør

Ingredienser

  • 150 g mel
  • g bagepulver
  • 180 ml danskvand (med kulsyre)
  • rigeligt Salt og peber
  • olie til stegning

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 797 Kj
  • Energi pr. person: 190 Kcal
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 21 %

Alle ingredienserne til dejen piskes sammen. Pil løgene, skær dem i skiver og del dem i ringe. Fyld en gryde med 1/3 del olie og varm den op til 180 C.
Dyp løgringene i dejen til de er dækket. Steg løgringene et par ad gangen i 2-3 min. eller til de er gyldne.

Lad dem dryppe af på husholdningspapir.
Server dem som snack eller som tilbehør til din steak med et godt glas øl til.