Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Stegt and med lun perlebygsalat og appelsinvinaigrette

  • 4 pers

Ingredienser

  • 4 dl perlebyg
  • 175 g frisk mango i små tern
  • 100 g granatæblekerner
  • 3 forårsløg i tynde skiver
  • 1 bundt frisk persille
  • 1 lille rødløg i tynde ringe
  • 1 hjertesalat, vasket og delt
  • Salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 5538 Kcal
  • Energi pr. person: 1318 KJ
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 75 %

Kog 4 dl perlebyg efter anvisningen på pakken. Lad dem køle lidt og bland derefter med de resterende ingredienser, samt appelsinvinaigretten. Steg 2 andebryster og 2 andelår i lidt smør, ca. 3 min på hver side. Krydr godt med salt og peber og steg færdig i ovn, ca. 15. min på 180 ºC.

Lad kødet hvile i 10 min, før du skærer det ud og anretter det ovenpå perlebygsalaten.