Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Stegt flæsk med løgsauce

  • 4 pers

Ingredienser

  • 2 dl mælk
  • 3 store løg
  • salt og peber
  • 1 spsk smør
  • 2 spsk hvedemel
  • sukker
  • 2 spsk persille
  • 500 g flæsk i skiver
  • 2 dl Coop bouillon
  • Kogte kartofler og godt brød

Læg flæskeskiverne på en rist med en bradepande under.

Bag flæsket i ovnen ved 250°C ca. 30 min., til det er gyldenbrunt og sprødt.

Drys med salt.

Skær løgene i skiver. Svits løg i smørret i en gryde og rør hele tiden så de ikke bliver brune.

Tilsæt bouillon og lad løgene simre 5 min under låg.

Ryst mel og mælk sammen og rør jævningen i løgene under omrøring. Kog løgene ved svag varme i 5 min. Rør jævnligt.

Tilsæt persille, kog saucen op og smag til med salt, peber og sukker.

Server det stegte flæsk med løgsauce, kogte kartofler og godt brød.