Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Stegt torsk med karryris

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 pastinak
  • 2 gulerødder
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk karry
  • 300 g ris
  • 450 g torskefilet
  • 1 knsp peber
  • 1 tsk salt
  • ½ potte dild
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 dl kruspersille
  • 1 citron i både til servering
  • blandet salat
  • 200 g fuldkornsflute

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2845 Kj
  • Energi pr. person: 680 Kcal
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 18 %

Snit pastinak og gulerødder i små stykker, og steg dem let møre i en gryde med 1 spsk olivenolie i 2 min. Tilsæt karry og ris, og lad det stege ved svag varme i 1 min. Hæld vand ved, og kog ris og grøntsager let møre.

Steg torskefileterne på en pande i 2 spsk olivenolie i ca. 4 min. på hver side, til de er færdigstegte . Krydr med lidt salt, peber og plukket dild.

Snit forårsløgene i tynde skiver på skrå, og vend dem i de kogte ris sammen med med hakket persille. Krydr med lidt salt og peber. Server karryrisene til torsken.