Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Stegt torsk med svampe og hjertesalat

  • 2 pers

Ingredienser

  • 300 g torskefilet
  • 4 spsk. olivenolie
  • 25 g smør
  • 250 g kantareller
  • 1 hjertesalat
  • 1 bakke karse
  • Salt og peber
  • Grov dijonsenep
  • 1 citron
  • 50 g tørrede tranebær

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2378 KJ
  • Energi pr. person: 566 Kcal
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 64 %

Skær torskefileten i to stykker og krydre dem med salt og peber. Vend stykkerne i olivenolie og steg dem på en varm pande med smør i ca. 3 min. på hver side. Tag torskefileterne af panden og hold dem varme. Inden servering smøres de ind med dijon sennep. Tør panden af og brun de rensede kantareller på panden med lidt smør. Krydr med salt og peber. Skyl salaten og hak tranebærrene.

Kom hjertesalat på tallerken og læg de sprøde svampe i ovnen på og drys med tranebær. Pres en halv citron udover og drys med karse og krydre med salt og peber efter smag.