Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Surf'n Turf

  • 4 pers

Ingredienser

  • Marinade til bøffer:
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. soya
  • 2 spsk. rødvin
  • 2 spsk. ketchup
  • 2 spsk. BBQ-sauce
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. tørrede urter
  • 1 tsk. sort peber
  • 1 tsk. chiliflager
  • Ananassalat:
  • 0.5 frisk ananas i tern
  • 1 chili i skiver
  • 2 avocadoer i mindre stykker
  • saft og skal fra 2 lime
  • 65 g salte macadamia nødder
  • 150 g blandet grøn salat
  • 5 kviste frisk mynte

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 4260 KJ
  • Energi pr. person: 1013 Kcal
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 48 %

Marinade:
Bland alle ingredienserne sammen og hæld det i en plasticpose med bøffer, og lad dem marinere fra en time og op til et døgn.

Rejespyd:
Tø 1 pose kæmperejer op og sæt på spyd og krydr rejerne med f.eks. chili, salt og peber. Kan også laves dagen før.

Hjemmelavede fritter:
Tag 4-6 bagekartofler og skær ud i stave. Læg dem i en bradepande med lidt olie, salt og peber og bag dem i ca. 40 min. ved 180°C. Du kan også skære stavene ud og lægge dem i en pose med koldt vand, der dækker kartoflerne og derefter sætte i køleskab til næste dag, gerne med 1 spsk. salt i vandet – så er du forberedt til dagen efter.

Ananassalat:
Skær ananas, avocado og chili ud og bland forsigtigt i en skål. Riv skallen af limen med juliennejern og pres saften ud over salaten. Hak mynten og bland rundt. Skyl og tør den grønne salat og læg det i bunden af et serveringsfad. Kom ananas og avocado over salaten, og pynt til sidst med nødderne.