Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Svinekæber

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 kg svinekæber
  • 1 groft hakket løg
  • 0.5 porre i skiver
  • 1.5 fed hvidløg
  • 2 store gulerødder
  • 1 par laurbærblade
  • 5 timiankviste
  • Salt og peber
  • Smør til at stege i
  • 1 lys øl eller 1/3 fl hvidvin

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1765 KJ
  • Energi pr. person: 420 Kcal
  • Protein: 53 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 31 %

Afpuds svinekæberne grundigt. Brun dem godt af med smør i en dyb pande. Når de har fået farve, kommes grøntsagerne i og vendes med rundt et par min. Dæk derefter med vin eller øl (tilsæt evt. lidt vand) og tilsæt laurbærblade, salt, peber og et par timiankviste (gem et par til pynt). læg låg på og lad det stå og simre på lavt blus i 1,5 time, til kødet er mørt. Smag til med salt og peber og pynt med timiankviste.