Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Svinekrebinet med grønt

  • 4 pers

Ingredienser

  • 600 g hakket svinekød
  • 1 æg
  • 1 dl mel
  • 1 dl rasp til panering
  • 9 gulerødder
  • 300 g ærter
  • 200 g kantareller
  • 75 g smør
  • Persille

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2589 KJ
  • Energi pr. person: 616 Kcal
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 41 %

Form krebinetterne, vend dem i mel krydret med salt og peber, herefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Steg krebinetterne i 25 g smør 5-6 min. (Hvis du stikker i krebinetten, skal saften som kommer op være klar).

Kom det sidste smør på panden og steg forsigtigt de rengjorte kantareller i et par min. Kog gulerødderne i letsaltet vand til de er næsten møre - de må gerne have lidt bid – og blancher ærterne et minut. Anret på fad og top med persille.