Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Sweet and sour wok med svinekød

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt og peber
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 dåse bambusskud
  • 1 glas Blue Dragon Sur-Sød sauce
  • 400 g svinekød i strimler, f.eks. wokstrimler
  • 300 g grøntsager efter eget valg fx gulerødder/peberfrugt/broccoli
  • 200 g æg nudler

Til 2 voksne og 2 børn:
Skær kødet og grøntsagerne i strimler. Opvarm en pande og steg kødet, grøntsagerne og bambusskuddene i olivenolien ved høj varme.

Tilsæt sweet & sour-saucen inden kødet er gennemstegt og lad herefter retten simre i ca. 5 min. til kødet er helt gennemstegt. Smag til med salt og peber.

Læg nudlerne i blød i meget varmt vand i 5 min. Hæld herefter vandet fra og servér ægnudlerne til wok-retten og servér en kold Tiger Beer til de voksne.

Tip: Hvis du ønsker mere sauce eller enkelte i familien ønsker en stærkere wokret, kan retten serveres med Blue Dragon Thai Chili Sauce. På den måde kan alle i familien regulere styrken i retten efter egen smag.