Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Tærte med chorizo

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 dej til tærtebund
  • 6 æg
  • 1 dl mælk
  • 200 g spinat
  • 1 chorizo pølse
  • 1 løg
  • 150 g revet ost, f.eks. parmesan

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2568 KJ
  • Energi pr. person: 611 Kcal
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 50 %

Hæld kogende vand over spinaten. Pil og hak løget. Del pølsen og skær den i skiver. Pisk æg og mælk sammen. Kom tærtebunden i en smurt tærteform. Prik god med huller i bunden. Fordel herefter spinaten, løg og pølse. Krydr med salt og peber. Kom osten over. Hæld æggemassen over og bag tærten i ovnen i ca. 35 min. ved 175 °C. Velbekomme!