Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Tortillas med kylling i krydret chokoladesauce

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt
  • 1 fed hvidløg
  • 6 wrap tortillas
  • 0.5 icebergsalat
  • 3 tomater
  • 25 g mørk chokolade
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk grøn peberfrugt
  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 porrer
  • 0.5 frisk chili
  • Coop ris

Skær porrerne i ringe, peberfrugter og tomater i tern og hak hvidløget fint.


Skær kyllingefileterne i strimler. 


Svits kyllingen i olien på en pande i 2-3 min. Tilsæt grøntsagerne og svits dem med i et par minutter. Lad det hele simre i 5 min. 

Hak chilien fint. Hak chokoladen i små stykker. Bland chili og chokolade i saucen og smag til med spidskommen og salt.

Varm tortillaerne som angivet på pakken.


Rul de varme tortillas sammen med kyllingesaucen og fintsnittet salat og server med kogte ris.