Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Tuntærte

  • 4 pers

Ingredienser

  • 1 rulle tærtedej fra køl
  • 2 ds tun i vand
  • 3 æg
  • 250 g hytteost
  • 50 g revet cheddarost
  • salt og peber
  • 1 salathoved
  • 100 g valnødder
  • 2 spsk akaciehonning

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2676 Kj
  • Energi pr. person: 637 Kcal
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 44 %

Rul tærtedejen ud i en tærteform og forbag den i 15 min. ved 200 grader.

 

Hæld væden fra tunen. Pisk æggene sammen med tun, hytteost og revet cheddar. Krydr godt med salt og peber. Hæld fyldet i tærtebunden og bag tærten i 30 min. ved 200 grader.

 

Skyl salaten, drys med valnødder og dryp med akacie honning. Servér salaten til tærten.