Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Tykstegsfilet med grøntsager og oliventapenade

  • 4 pers

Ingredienser

  • salt og peber
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g parmesanost
  • 2 gulerødder
  • 1 kg kartofler
  • 1 fennikel
  • 2 rødløg
  • olivenolie
  • 1 broccoli
  • evt. timian
  • 2 ansjoser
  • 100 g oliven uden sten
  • 1 squash
  • 1 tykstegsfilet

Skær synlige sener væk. Brun stegen på grillen, krydr med salt og peber, læg låget på (hvis du har en kuglegrill) og steg den færdig i ca. en time.

Blend oliven, ansjoser, hvidløg, olie og parmesan sammen og smag til med peber. Skyl og rens kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

Rengør grøntsagerne og skær dem i mundrette stykker. Læg dem på et stykke folie, dup olie på, krydr med salt og peber, luk pakken og grill i 20 min.

Servér kødet med kartofler, tapenade og bagte grøntsager. Pynt evt. med timian.