Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Urtefyldt, grillet svinemørbrad

  • 4 pers

Ingredienser

  • 2 stk. svinemørbrad
  • 30 g timian
  • 30 g rosmarin
  • 2 tsk. salt
  • 1 spsk. pebermix, knust

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1146 KJ
  • Energi pr. person: 273 Kcal
  • Protein: 84 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 12 %

Skær et snit (næsten igennem) på midten ned langs svinemørbraden. Fold den ud. Skær derefter et snit på hver side fra midten og ud mod kanten, men ikke igennem. Åben de to ydre kanter og pres kanten ud så du har en så flad firkant som muligt. Hak urterne fint. Drys hele mørbraden med salt og peber. Fordele derefter urterne over.

Rul mørbraden sammen til en rulle og bind med kødsnor hele vejen rundt om mørbraden. Grilles på alle sider og steges herefter færdig ved indirekte varme, indtil kernetemperaturen er på 62 grader. Lad mørbraden hvile 10-15 minutter, inden du skær den ud. Velbekomme!