Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Varm chokolade med flødeskum

  • 2 pers

Ingredienser

  • 60 gram 85% Änglamark chokolade
  • ½ liter Änglamark mælk (kan erstattes med soya- eller mandeldrik for en laktosefri version)
  • ½ dl Änglamark piskefløde

Fordeling pr. 100 g

  • Fedt: 30 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Protein: 22 %

  • Pisk fløden til skum, og stil til side
  • Hak chokoladen groft
  • Varm mælken op til ca. 85 grader i en gryde.
  • Tag den af varmen, og tilsæt den hakkede chokolade.
  • Pisk, til chokoladen er opløst og helt jævn.
  • Server den varme chokolade i store krus med en god klat flødeskum.