Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Wok med kylling, nudler og grønt

  • 4 pers

Ingredienser

  • Giver 4 portioner
  • 400 g kyllingefilet
  • 3 gulerødder
  • 1 courgette
  • 4 forårsløg
  • 300 g ægnudler
  • 5 spsk. soja ca
  • 2 limefrugter
  • 2 spsk. sesamolie
  • Frisk koriander
  • Frisk chili

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2075 KJ
  • Energi pr. person: 494 Kcal
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 24 %

Skær kyllingen i tynde strimler. Skær også forårsløg, gulerødder og courgette i julienne. Kog nudlerne efter vejledningen på pakken.
 
Kom en smule olie i bunden af en wok. Varm den godt op. Kom kyllingen i og steg kødet i 3-4 min. Herefter kommes de tynde strimler af grøntsager i. Vend til sidst de kogte nudler i, som blot skal varmes igennem. Til sidst smages retten til med soja, lime og sesamolie. Top retten af med frisk koriander og chili.