Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Wok på grill

  • 4 pers

Ingredienser

  • 4 pakker firkantede nudler
  • 1 spsk. olie
  • 1 pakke kylling inderfilet
  • 3 fed hvidløg
  • 2 små habanero chili
  • 1 squash
  • 2 rødløg
  • 3 peberfrugter
  • 1 bdt forårsløg
  • 1 bdt frisk koriander
  • 2 spsk. olie
  • Marinade:
  • 4 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. sweet chili
  • 3 spsk. oystersauce
  • 3 spsk. flydende kyllingefond

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 2681 KJ
  • Energi pr. person: 638 Kcal
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 37 %

Kog nudlerne næsten færdige i ca 3 min og køl dem hurtigt af med koldt vand. Kom olien over, så de ikke tørre ud. Sæt til dem på køl. Rør marinaden sammen. Vask, skrælle og skær squash, rødløg og peberfrugter ud i mindre stykker. Pil og finhak hvidløg og chilli. Varm wok'en op. Kom halvdelen af olie i og steg hurtigt kylling, hvidløg og chilli, indtil kyllingen er færdigstegt.  Kom den stegte kylling op i marinaden og sæt til side.

Varm wok'en op igen, kom den sidste olie i. Steg hurtigt squash, rødløg og peber-frugt, indtil de har fået lidt farve. Kom så de kolde nudler i. Rør hele tiden. Når nudlerne er blevet varme, kom kylling-marinaden i og vend det hele rundt, indtil det hele er varmt. Lige inden servering drysses med hakket forårsløg og frisk koriander. Velbekomme!