Kom med Kvicklys bager på arbejde

· af Kvickly

Bageren er nok et af de mest morgenfriske mennesker i hele Kvickly. Det bliver han eller hun nok nødt til at være, når der skal sørges for friskbagte brød, boller og kager – hver eneste dag og dagen igennem.

Gang i ovnen fra tidlig morgen

Cirka kl. 04 møder første mand på pinden. Der slåes dej op til rundstykker, den italienske dej får en æltning og ny dej blandes – de første brød kommer ud af ovnen omkring kl. 05.30.

Det med at ”hente rundstykker” er ved at dø lidt ud, mærker man dog. Nu er det de mere rustikke brød, der trækker. Italienske og franske brød. Men selvfølgelig er der stadig gang i både rundstykker og friskbagt wienerbrød om morgenen, også ud af butikken.

Rustikt og sprødt bagerbrød fra Kvickly
Det er mest de rustikke brød, der trækker kunderne i dag. Især de italienske og franske.

Mønsteret skifter henover middag, hvor det er rugbrød, boller og igen de mere rustikke brød, der bliver valgt til frokosten.

Og igen til aften, hvor der også bliver valgt madbrød, baguettes, rugbrød og boller. Både til aftensmaden og madpakken næste dag.

Bageren kan sit kram (og sine brød)

Man skal ha’ mange slags bagerhatte på, når man arbejder som Kvicklybager – og alle dem, der bager brød til dig er uddannede bagere. De skal både vide noget om surdej og hævning, om lufthuller og manglen på samme, om rugbrød, kerner og opbevaring, kager i mange forskellige former, fra gulerodskager til wienerbrød, tørkager og flødekager…

Måske er det derfor de hver eneste dag kommer ud af fjererne for at bage brød til os, der måske ikke er heeelt så morgenfriske – fordi Kvicklys bagere elsker duften i bageriet.

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.

Nærmeste butik

Find en butik i nærheden