Slagterens udvalgte - Det gode håndværk

· af Kvickly

Du kan altid komme forbi slagteren og spørge til råds om alt fra udskæringer, tilberedning, gode tips eller idéer som for eksempel tilbehør til kødet. Slagteren er nemlig fyldt med inspiration og historier med kød på.

Kvicklys slagtere sætter en ære i det gode håndværk. Det har vi gjort siden 1961. Vi tror på. at kvalitet hænger sammen med faglighed og viden... Vi ved, at dyr, der har levet godt, smager bedre. At kød skal modnes med tålmodighed. Og at gode udskæringer kræver omhyggelighed helt ud til fingerspidserne. Har du brug for råd og inspiration, byder vi også på det.

PREMIUM - SMAGEN AF AUSTRALIENS ÅBNE VIDDER

PREMIUM kødkvæg får sin formidable smag fra det frie liv på australske græsgange med åbne vidder. Mørt og fedtmarmoreret på den helt rigtige måde. Kvalitets oksekød af kvægracerne Angus, Shorthorn & Hereford, som er modnet i min. 40 dage.

Læs mere om Premium her.

BORNHOLMER GRISEN - GO’ SMAG FRA SOLSKINSØEN

Overvejende lokalt foder fra Bornholm, og ekstra fedtmarmorering og kødet som modner i tre dage. Det er hemmeligheden bag Bornholmergrisens fine og lækre smag. Og krøllen på halen er, at dyrene højst har haft en times transport til slagteriet.

DANSK KALVEKØD - KÆRLIGHED TIL KVALITETEN

Dansk kalvekød er en dansk specialproduktion, der er kendetegnet ved kødets faste struktur, mørhed og fremragende smag. Dansk kalv vokser op hos udvalgte landmænd, som har kontrakt på at opdrætte kalve under særlige forhold. Dansk kalvekød er en dansk specialproduktion, der er kendetegnet ved kødets faste struktur, mørhed og fremragende smag. Dansk kalv vokser op hos udvalgte landmænd, som har kontrakt på at opdrætte kalve under særlige forhold.

DE 5 GAARDE

Kyllingerne fra De 5 Gaarde er danske kyllinger af høj kvalitet. De fodres med en speciel foderblanding med hvede, hvoraf en del kommer fra egne marker, og majs. Salmonellafrit, naturligvis.

LAM FRA DEN GRØNNE Ø

Lam fra den grønne Ø er vokset op på irske græsmarker med grønt ta’ selv bord og masser af plads. Lammene spiser naturens egne råvarer. Prøv det gode, møre og saftige kød. Lam fra den grønne Ø er vokset op på irske græsmarker med grønt ta’ selv bord og masser af plads. Lammene spiser naturens egne råvarer. Prøv det gode, møre og saftige kød.

SAVANNAH - NAMIBISK KØD I SÆRKLASSE

Savannah oksekød kommer fra kødkvæg, der græsser frit under Namibias sol. Prøv de velsmagende og møre bøffer fra det sydlige Afrika. Savannah oksekød kommer fra kødkvæg, der græsser frit under Namibias sol. Prøv de velsmagende og møre bøffer fra det sydlige Afrika.

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.

Nærmeste butik

Find en butik i nærheden