Flad din kylling ud

· af Kvickly

Tip:

I stedet for at stege kyllingen hel, kan du klippe den op til en ”sommerfugle-kylling”, så det er nemmere at få lår og bryst stegt færdigt på samme tidspunkt. Du skal fjerne ryg- og brystben, så kyllingen bliver helt flad.

  1. Læg kyllingen med brystet nedad og tag fat i gumpen.
  2. Klip helt op til halsen på hver side af rygraden og fjern den.
  3. Brusken omkring ønskebenet sidder lige under halsen. Skær et snit i den hvide brusk og før en finger ned langs brystbenet. Det er forbløffende nemt at lirke ud.
  4. Vupti: en flad kylling, klar til ovn eller grill.

Husk altid at tilberede fjerkrækød adskilt fra andre madvarer og bruge separate skærebrætter til kød og grøntsager. Vask skærebræt, kniv, bord og hænder grundigt, når du har håndteret råt fjerkræ. 

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.

Nærmeste butik

Find en butik i nærheden