6 gode gæstevine

· af Kvickly

Du har lavet en god middag til dine gæster. Men hvilke vine skal du servere til? Hvad passer bedst til forretten, hovedrettet og desserten? Og hvad med bobler? Vores Vinmand Brian Norup hjælper dig på vej.

Velkomstdrink

Crement de Bourgogne  er en forholdsvis kompleks og fyldig cremant.
Frisk og tør med godt med bobler.
Rigtig fin til både velkomstdrink og forret.

Forret

Sancerre Blanc er en rank og frisk hvidvin med god fylde og længde. Klassisk kølig sauvignonstil med citrus. Perfekt til de fleste forretter.

Hovedret

Barolo Fontanna Freda er en gængs, rank rødvin.
Den har godt med frugt og har også gemme-potentiale.

Pagus Bisano Amarone, en pænt balanceret rødvin med toner af moden kirsebærfrugt og lidt rosiner.
Balanceret sødme, masser af fylde og silkeblød eftersmag.

Terrunyo Concha y Toro er rødvin, som har en mørk og dramatisk duft af bitter chokolade og mokka.
Kraftig smag –en del tannin og den lille grønne antydning, man ofte finder i denne drue.
Meget kraftig og god til de store hovedretter med masser af smag.

Dessert

Sylphore Muscat de Mireval 2011 er en dessertvin fra Frankrig, som har opnået 4 stjerner. Den har sødlige blomstrede toner. En frisk og ligefrem vin med abrikos, pærer, krydderier og vanilje –og med en mellemlang eftersmag.

Husk, at du altid kan spørge vinmanden i din lokale Kvickly og få flere gode råd til lige præcis den menu, du har i tankerne.

 

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.

Nærmeste butik

Find en butik i nærheden