Se slagterens store grilludvalg

I Kvickly har vi et stort udvalg til grillen. Alt fra pølser, fisk, bøffer, kylling og meget mere.

Læs også om hvordan du kan sammensætte din egen grillmenu ud fra slagterens grilldisk.

Se alle artikler her
FÅ DET BEDSTE FRA KVICKLY FØRST

I Kvicklys nyhedsbrev modtager du information om de bedste tilbud, nyheder, konkurrence, artikler, opskrifter og meget mere! Vi udsender nyhedsbrevet én gang om ugen.

Grill sommeren i møde med lækre grillopskrifter

Grillsæsonen er over os, og det betyder hyggelige aftener med grillmad, sol og god stemning. Kvickly gør det nemt for dig at få det bedste ud af din grillaften med lækkert grilltilbehør, inspiration og gode grillopskrifter. Så kan du roligt tænde op i grillen og nyde godt af det varmere vejr, de længere dage og den velsmagende grillmad, der leder tankerne hen på sol og sommer. Med grillmad på menuen byder du sommeren velkommen og sætter rammerne for hyggelige stunder og gode minder, du kan dele med familie og venner.

 

Inspiration og grillopskrifter til den perfekte grillaften

Grill fungerer som den perfekte afslutning på en solrig dag, og med lækre grillopskrifter og grilltilbehør kan du nemt sætte den helt rigtige stemning. Hvad enten du vil kræse for de gode grillbøffer, grille en saftig steg eller afslutte grillaftenen med et par sprøde pølser, kan du helt sikkert finde inspiration til grillen her på Kvickly.dk eller i din lokale Kvickly-butik. En god start på en vellykket grillaften får du eksempelvis med disse 6 opskrifter på marinader til både grill, grønt og salater. Marinaderne fremhæver de gode smage og gør din grillmad og dit grilltilbehør både spændende og smagfuldt.

 

Dyrker du dine egne krydderurter, kan du med fordel bruge de friske krydderurter til dine marinader og andre grillopskrifter. Brug fx frisk rosmarin i marinaden til den grillede lammekølle med asparges og svampe eller til koteletterne med dertilhørende perlespeltsalat. Har du ikke de friske krydderurter ved hånden, kan du også kaste dig ud i en barbecuemarineret kyllingefilet med en ny udgave af den traditionelle kartoffelsalat.

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du griller dit kød – lige fra pølser og bøffer til fisk og laks – kan du på Kvickly.dk finde en guide til, hvordan du får de bedste resultater, når du lægger dine grillfavoritter over gløderne. Godt kød kræver nemlig god behandling – også på din grill – det er noget, der i sidste ende kan smages.

 

Varieret grillmad med lækkert grilltilbehør

Står menuen på mad fra grill, kan du også sagtens lægge andet end kød på grillen. Grillede grøntsager som grilltilbehør fungerer som et dejligt alternativ eller supplement til grillkødet. Du finder grillopskrifter på både grillede grøntsager, salater og andet grilltilbehør her på Kvickly.dk. Prøv eksempelvis opskriften på grillspyd med lækre grillede grøntsager. Grillspyd gør det nemt at grille mindre stykker af både grøntsager, kød, fisk og skaldyr.

 

Vil du have mere fisk ind i hverdagen, kan du også nemt lave disse grillspyd med torsk og rejer. Marinaden med blandt andet soja, honning og lime tilføjer et asiatisk touch til grillmaden. Du kan nemlig sagtens spise godt, lækkert og varieret, når du laver mad på grill. En variation til de røde bøffer og de uundgåelige grillpølser får du også med en grillet laks med mangosalsa. Du kan også bruge mangosalsaen som grilltilbehør til dine svinekoteletter for at give den danske grillklassiker et eksotisk præg.

 

Med flere forskellige grillopskrifter i ærmet, kan du nemt tage grillen frem både til hverdag og i weekenderne. Og når du har styr på de gode smage af sommer og grill, mangler du bare noget godt i glasset for at fuldende grillhyggen. Nyd derfor solens stråler med et glas vin eller en kold øl, mens grillmaden ligger og syder.

 

Skal vinen passe til grillmaden, finder du på Kvickly.dk også inspiration til grillvine, der går godt til det røde kød, den røgede grillsmag og den karamelliserede stegeskorpe. Det gør det lettere for dig at vælge vin til grillmaden, når du står i din lokale Kvickly og kigger på det store vinudvalg. Med både vin, gode grillopskrifter og grillhyggen på plads, er du godt på vej mod sommerlige grillstunder med familie og venner.