Friends overtøj til børn

· af Kvickly

Mode til alt slags vejr og de rigtige priser. Friends er tøj, som børn trives i, fordi det er rart at have på. Skabt med sans for kvalitet, detaljen og danske forhold.

Alt kan kombineres efter vind og vejr, og passer sammen på kryds og tværs – også for kræsne øjne.

Friends er pasform til at tumle i, materialer til at ånde i og fodtøj uden krumme tæer. Tøj der er til at få af og på uden vrik og vrid. Og sko, der giver tæer frit løb, men støtter når de skal. Knapper sys ekstra godt fast, ligesom pynt eller udformning skal sidde godt fast. 

Alle Friends-produkter overholder alle EUs sikkerhedsstandarder. Dvs. at der ikke må være snore, pynt eller fastgjort hætte, som kan udgøre fare, f.eks. på legepladsen. Der bruges altid godkendte YKK lynlåse som garanterer høj kvalitet og holdbarhed, samt 3M reflekser på overtøj og flyverdragter, som sikrer at dit barn er synlig og bliver set i trafikken.

Regntøj

Du kan f.eks. finde lækkert og komfortabelt regntøj i blød og let kvalitet, som giver dit barn ekstra komfort. Det er selvfølgelig både vand- og vindtæt, åndbart og slidstærkt. Yderstoffet er behandlet med Bionic – en vandafvisende imprægnering, som ikke indeholder de skadelige fluorstoffer.

Og så testes regntøjet efter internationale standarder og testet for farveændring, krymp, holdbarhed, vandtæthed, riv- og slidstyrke. Regntøjet er fri for PVC, ftalater samt nikkel i knapper og lynlåse

 

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.