Prisvindende flyverdragter fra Friends - Flyverdragt i test

· af Kvickly

Der er ikke noget som en flyverdragt, der holder på varmen og som man bare rigtig kan tumle rundt i vind og vejr. Friends laver rigtig populære flyverdragter, som har vundet flere priser i forbrugertests.

Flotte flyverdragter til både pige og dreng

Godt børnetøj behøver ikke at være dyrt eller kedeligt at se på. Friends er dansk designet tøj i farver og mønstre, børnene kan lide.
Så kan du klæde børnene moderigtigt på i prikker, stjerner og skønne farver, der står distancen. Også når det river og rusker.
Hver eneste snor, syning og detalje er testet i laboratorium og siden på legende børn – så du trygt kan regne med, at dragtens kvalitet lever op til alle EU’s standarder og sikkerhedskrav.

Dragten er let at få af og på. Og så er den lige til at smide i vaskemaskinen uden ekstraarbejde.

Facts om Friends flyverdragter

• 100% Oxfordnylon m/polyesterfoer
• Vandtæt, åndbar, vindtæt og slidstærk
• Vandtæthed 10.000mmH2O
• Alle sømme er tapede
• Åndbarhed 4500g/m2/24h
• PFOA-fri imprægnering, som gør dragten vandafvisende
• Aftagelig hætte
• 3M reflekser
• Justerbar elastik i talje
• Vindfang og justerbar ærmeåbning
• Ekstra isolering på bagdelen

Sådan testes Friends-produkter

Vandtæthed
Høj vandtæthed som sammen med de tapede sømme, hindrer vandgennemtrængning, så dit barn forbliver tør.

Åndbarhed
Høj åndbarhed som sikrer, at dit barn kan komme af med kropsvarmen, selv ved aktiv leg og undgår dermed at blive fugtig af kondens.

Slidstyrke
Lavet af slidstærkt materiale, som minimerer risikoen for at der slides hul i stoffet og derfor ingen behov for ekstra forstærkninger.

Vindtæthed
Det vindtætte stof og sammenfaldet ved lynlåsen holder vinden ude.

Flyverdragt til aktive børn

Børn er nemlig aktive, så en flyverdragt skal kunne holde til timevis af leg på legepladsen og i
skovbørnehaven, i sne og slud, regn og mudder. Det er vigtigt, at der ikke kommer hul på knæet, første gang de falder. Og buksebagen skal kunne holde til mange rutsjeture. Derfor er flyverdragten fra Friends lavet i et meget slidstærkt materiale med ekstra isolering på bagdelen. Og samtidig skal du være helt tryg ved, at dit barn holder sig tør og varm hele dagen lang, selv på de ekstra kolde dage.

Slidstærk flyverdragt med høj åndbarhed

Flyverdragt fra Friends har en høj åndbarhed, der garanterer, at dit barn slipper af med kropsvarmen og undgår dermed at blive fugtig af kondens.
Friends gennemgår alle detaljer og garanterer, at flyverdragten lever op til alle sikkerhedskrav fra EU. Her er ingen snore eller upraktisk pynt, der kan være farlig på legepladsen. Dragten er udstyret med 3M-reflekser, der lyser godt og trygt op i trafikken. Og så er den helt fri for kemi som PVC, ftalater og nikkel.

Bedst i test – nogle af de bedste flyverdragter

Bedst i test - Testfakta 2012
Testvinder - Søndagsavisen 2012
Top karakter - ForbrugerLab 2012-2013-2014

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.