Slagterens klassikere

- Prøv én af vores fire varianter

Tilbuddet gælder søndag til torsdag

 

 

 

 

 

 

Skal det gå hurtigt? Være nemt, frisklavet og lækkert?
Smage hjemmelavet? Gøre både børn og voksne glade?
Kvickly-slagterens klassiske middagsretter skal bare en
hurtig tur i ovnen – så' der mad.

Nemme færdigretter fra slagteren – med en smag af
hjemmelavet

De fleste sætter pris på et lækkert, varmt og velsmagende måltid. Men mange danskere har en travl uge, hvor der skal passes en masse gøremål. Derfor kan det være svært at få tid til at forberede et lækkert måltid mad. Kvickly har gjort det nemt for dig at få lækker mad på ingen tid, med slagterens færdigretter.

Nem mad til dig, der har travlt

Kvickly-slagterne har udviklet en serie af lækre og klassiske middagsretter, både til børn og voksne. Færdigretterne tilberedes med en tur i ovnen – nemt og lækkert. Du slipper for alt besværet. Middagsretterne er velegnet til både singler og den lille husstand, som har en travl hverdag, men som ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet.

Har du travlt, og kræver du en hurtig men lækker aftensmad, er Kvickly-slagternes nemme hverdagsretter løsningen til dig. Karbonader med stuvet grønt og kartofler, frikadeller med kartoffelsalat og biksemad er alle nemme madretter, der tilhører det traditionelle danske køkken. De skønne færdigretter er gode som de er, men hvis du mangler ekstra smag, kan du f.eks. tilføje et spejlæg på toppen af din biksemad. Er krydret mad sagen, så prøv også vores boller i karry med ris.


Færdigretter er ofte lig med at skulle gå på kompromis med kvalitet, men Kvickly-slagterens færdigretter er både velsmagende og indeholder gode råvarer. Du får derfor et nemt måltid, som kan serveres med god samvittighed. Færdigretterne er lavet fra bunden og minder meget om hjemmelavet mad, så du altid får en smagfuld oplevelse. Vores lækre færdigretter er nemme, frisklavede og direkte fra slagteren. Prøv én af vores fire varianter; Biksemad, Karbonader med stuvet grønt og kartofler, Boller i karry med ris eller Frikadeller med kartoffelsalat, og få nem og velsmagende mad. Vi har klaret det besværlige for dig.