NYTAAR V4.jpg

Bestil din nytårsmenu 2018 fra din lokale slagter

På årets sidste dag skal både middagen og aftenen være i top. Nytårsgæsterne skal underholdes og have serveret en delikat middag med god vin. Både maden og gæsterne kræver din fulde opmærksomhed. Desværre kan du ikke være til stede to steder på én gang - og det meste af aftenen går derfor oftest med, at du står i køkkenet med et stort kaos.

Glæd dine gæster og slip for at bruge aftenen i køkkenet

Med en nytårsmenu ud af huset slipper du for at stå i køkkenet hele aftenen. Imponér dine nytårsgæster med en overdådig nytårsmenu af 4-retter fra din Kvickly slagter. Nytårsmenuen kræver minimal tilberedning fra din side. Koncentrer dig i stedet om at nyde årets sidste aften og om at hygge om dine nytårsgæster. Vores vinhandler har endda anbefalet tre forskellige vine til hver ret, så du kan være helt sikker på at servere det allerbedste for dine nytårsgæster.

Hent bestillingssedlen i din lokale Kvickly, og bestil din nytårsmenu allerede i dag.

Appetizer - Nytårsmenu 2018 - Kvickly

Appetizer

Små vafler med rejer, ricottacreme m/urter, citron og karse

Menuen skal bestilles, betales og afhentes i din Kvickly. Min. 2 kuverter.

Nytårsforret - Nytårsmenu 2018 - Kvickly

Forret

Te-røget laks med bok choy, sesam med wasabi smag, mayo med lime og chili, sennepskarse samt rugbrødschips

Menuen skal bestilles, betales og afhentes i din Kvickly. Min. 2 kuverter. 

Okemørbrad - Nytårsmenu 2018 - Kvickly

Hovedret

Oksemørbrad, oksespidsbryst, kartoffelkurv med kartoffelpuré, grønkål, trøffel, appelsiner, bearnaise og timiansky

Menuen skal bestilles, betales og afhentes i din Kvickly. Min. 2 kuverter. 

 

Nytårsdessert - Nytårsmenu 2018 - Kvickly

Dessert

Mandeltærte med vaniljecreme, basilikum, hindbær, ferskenpuré og crunch

Menuen skal bestilles, betales og afhentes i din Kvickly. Min. 2 kuverter. 

 

Cremant de Bourgogne brut - Nytårsvin

Til appetizeren

Moillard Cremant de
Bourgogne brut, Frankrig

Et delikat blend af Chardonnay, Pinot Noir og Aligoté. Vinens base er fra flere marker, men mestendels fra Cotes, Hautes Cotes de Beaune og Nuits. Duften er frisk og citruspræget med florale toner. Smagen er frisk og delikat, præcis og med fine små bobler, der stimulerer smagsløgene. Ideel som aperitif, men også perfekt til fjerkræ eller til frugtdesserter.

Vejl. udsalgspris pr. flaske 99.95

Chardonnay - nytårsvin

Til forretten

Langhe Chardonnay
Fontanafredda, Italien

Langhe Chardonnay er fremstillet på druer udelukkende fra Langhe området i vindistriktet Piemonte i det nordlige Italien. Farven er lys strågul med en svag grønlig tone. Duften er let og frisk af citrus. Smagen er frugtfrisk af citrus, æbler og ferskner med en god syre og en fin, tør eftersmag. Det er en vin, der er god til fiske- og skaldyrsretter, pastaretter og lette frokoster.

Vejl. udsalgspris pr. flaske 94.95

Øko cabernet - nytårsvin

Til hovedretten

Øko Adobe Cabernet, Chile

I denne Cabernet Sauvignon er der blendet 14 % Syrah i vinen. Den fremstår klar rubinrød i farven og er i duften især præget af modne bær som jordbær og brombær, suppleret med et lille touchristet eg og vanilje. Smagen er ret fyldig, med fløjlsbløde tanniner, moden frugt, og en lang og vedvarende eftersmag. En fin vin til de fleste mellemfyldige retter med kød eller pasta.

Vejl. udsalgspris pr. flaske 59

Muscat de Mirveval - nytårsvin

Til desserten

Muscat de Mirveval, Frankrig

Det er udelukkende den fine drue "Muscat a Petit Grains", der anvendes til denne naturligt søde vin. Den ravgule vin dufter blomsteragtigt med en snert af urter. Smagen er sødlig som honning og mandariner med behagelig vinsyre. I eftersmagen fornemmer man lidt abrikos. Bør nydes til frugtdesserter, is og frugt eller tærter med frugtfyld.

Vejl. udsalgspris pr. flaske 74.95,-

Spier Sparkling - nytårsvin

Til appetizeren

Spier Sparkling, Sydafrika

Denne MCC er produceret på druerne Chardonnay og Pinot Noir fra Sydafrika - ca. 20 km fra kysten. Druerne er håndhøstet fra tre udvalgte blocks i små kurve. En ren duft og med en smag af grønne æbler, jordbær samt et strejf af kiks. En cremet og blød smag. Eftersmagen er frisk og livlig. Server som aperitif eller til brunch.

Vejl. udsalgspris pr. flaske 149.95

Spier Chardonnay - nytårsvin

Til forretten

Spier PC Chardonnay,
Sydafrika

Flot strågul farve med grønt skær. Duft af honningmelon. Blød, cremet smag af sødlig melon, citrus og mineraler. God og fyldig vin med fyldig eftersmag. Server til retter med fisk eller svinekød.

Vejl. udsalgspris pr. flaske 129.95

Torres Celeste Crianza - nytårsvin

Til hovedretten

Torres Celeste Crianza,
Spanien

Vinen er produceret på 100 % Tempranillo druer. Lagret 12 mdr. på fad. Mørk rubinrød farve og en krydret duft af brombær, lidt lakrids og sort peber. Smagen er intens, fyldig med masser af moden frugt og en flot afrundet eftersmag. Vinen kan nydes nu og kan gemmes op til 7 år fra høståret. Velegnet til krydrede retter, vildt og en god bøf.

Vejl. udsalgspris pr. flaske 129

CH. Roumieu, Sauternes - nytårsvin

Til desserten

CH. Roumieu, Sauternes, Frankrig

Chateau Roumieu har været ejet af den samme familie siden starten af 1800-tallet, og de er berømte for deres traditioner og ekspertise. Omkring slottet er udelukkende 1. og 2. Cru Classe slotte. Druerne høstes sidst på efteråret, når morgentågen har gjort luften fugtig nok til, at en skimmelsvamp har startet den "ædle råddenskab", som er med til at skabe verdens nok mest celebre hvide dessertvin.

Vejl. udsalgspirs pr. flaske 99.95

Bemærk: Kun 37.5 cl.

Canard-Duchene Brut - nytårsvin

Til appetizeren

Canard-Duchene Brut, Frankrig

Unik i både oprindelse, historie og stil. En autentisk og original champagne, som kombinerer frugt, intensitet og kompleksitet. Hemmeligheden ligger i det unikke terroir, perfekt blend af bl.a. Pinot Noir og Chardonnay samt nænsom behandling i de kilometerlange kældergange. I næsen opleves en intens aroma af frisk frugt, iblandet ristede toner.

Vejl. udsalgspris pr. flaske 299

Chablis Charles Renoir - nytårsvin

Til forretten

Chablis Charles Renoir, Frankrig

Hvidvins-distriktet Chablis ligger mellem Dijon og Paris ved byen Auxerre, som det nordligste af Bourgognes vinområde. Det er 100 % Chardonnay, der giver den populære vinkarakter. Den lysgyldne vin har en let røget æbleagtig aroma og smag med druens faste og vinøse stil. Den er temmelig tør med relativ let krop, men ganske god smagsfylde. God til fiskeretter, skaldyr, grøn mad, fjerkræ, gris eller kalv. Nydes lettere afkølet.

Vejl. udsalgspris pr. flaske 139.95

Barolo Fontanafredda - nytårsvin

Til hovedretten

Barolo Fontanafredda, Piemonte Italien

Barolo er fremstillet på 100 % Nebbiolo druer fra Piemonte i Italien. Vinen har lagret i minimum 2 år på egetræsfade inden aftapningen på flaske. Farven er flot rød. Duften er kompleks og krydret af tørrede røde bær. Smagen er tør og kompleks med en velafbalanceret fylde og elegance, der afsluttes med en behagelig eftersmag. Bør nydes til kraftige kødretter og oste. Vinen er drikkemoden nu.

Vejl. udsalgspris pr. flaske 189.95

Colheita 2003 Douro - nytårsvin

Til desserten

Colheita 2003 Douro, Portugal

Porto Pocas Colheita er fremstillet på de typiske druer fra Portugal; Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinto Cao. Vinen lagrer på fade i min. 7 år før tapning. Derefter tappes den kun, når der er ordrer. Tappeåret vil derefter være trykt på bagetiketten. Farven er mørk ravgylden/læderbrun. Duften er koncentreret af rosiner og figner. Smagen er blød og kraftfuld af dadler og ristede mandler. Lang eftersmag.

Vejl. udsalgspris pr. flaske 179.95

Jacobsen Extra Pilsner - Specialøl

Til appetizeren

Jacobsen Extra Pilsner

Øllets humlefriske bid af bitterhed og store maltsmag giver en perfekt baggrund for fordybelse i aperitiffens sprøde og sarte indtryk af vaffel, rejer og den lette syrlige ricottacreme. Serveringstemperatur: 4-5° (direkte fra køleskabet). Alc. Vol. 5,5%

Vejl. udsalgspris pr. flaske 40.5

Jacobsen Yakima IPA - specialøl

Til forretten

Jacobsen Yakima IPA

Øllets tropiske frugtighed arbejder godt sammen med rettens krydrede indtryk, samtidigt med at øllets bitterhed og alkohol giver et friskt modspil til laksens og mayonnaisens fedme. Serveringstemperatur: 5-6° (tempereret 10 min på bordet). Alc. Vol. 6,5%

Vejl. udsalgspris pr. flaske 40.5

Jacobsen Brown Ale - specialøl

Til hovedretten

Jacobsen Brown Ale

Øllets robuste maltkarakter, herunder særligt de karamelliserede noter og maltbitterheden, virker fortrinligt til kødets tekstur, samtidigt med at der er smagsmæssig harmoni med kartofler og trøffel.
Serveringstemperatur: 8-10° (kælderkold). Alc. Vol. 6%

Vejl. udsalgspris pr. flaske 40.5

Grimbergen Double/Ambree - specialøl

Til desserten

Grimbergen Double/Ambree

Med denne øl får desserten en komplementær karamelsødme til mandlerne og vaniljecremen, mens øllens lette brændte finish giver et modspil til fersken og hindbærrenes syrlige sødme.
Serveringstemperatur: 8-10° (kælderkold). Alc. Vol. 6,5%

Vejl. udsalgspris pr. flaske 40.5

Forkæl dine gæster med en nytårsmenu 2018 fra din lokale slagter

Årets nytårsmenu starter med en appetizer til at tage toppen af dine nytårsgæsters sult. Her serveres en lille vaffel med rejer og ricottacreme. Når dine gæster er klar til næste ret, kan du servere nytårsmenuens forret. Den består af te-røget laks med bok choy, rugbrødschips og chili/lime mayo.

Når hovedretten kommer på bordet, bliver dine gæster mødt af velduftende mad. Oksemørbraden har den perfekte farve og er dejligt krydret. Til dette serveres pulled oksebrisket, kartoffel rösti, sprød grønkålssalat med trøffel bearnaise og en kraftfuld timiansky.

Nytårsmenuens sidste ret er desserten. Nytårsdesserten er en sprød hindbærtærte med vanilje-basilikummousse serveret med ferskenpuré.

Servér hver ret med de smagsrige vine, som vores vinhandler anbefaler ovenfor.

Bestil din nytårsmenu i dag, og afhent d. 31 december

Med en nytårsmenu ud af huset kan du nyde din nytårsaften med dine gæster uden at bekymre dig om at skulle tilbringe årets sidste aften i køkkenet.

Hent bestillingssedlen i din lokale Kvickly, og bestil din nytårsmenu allerede i dag.