Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Æggekage med chorizopølse

  • 4 pers

Ingredienser

  • 7 æg
  • 0.5 dl piskefløde
  • 200 g halverede cocktailtomater
  • 1 fintsnittet løg
  • 1 fintsnittet hvidløgsfed
  • 1 dl revet ost
  • Lidt smør
  • et par friske rosmarinkviste
  • en halv chorizopølse i skiver
  • Salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1172 KJ
  • Energi pr. person: 279 Kcal
  • protein: 25 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 43 %

Tænd ovnen på 185 grader. Pisk æggene i en skål og tilsæt fløde samt lidt salt og peber. Steg pølse, løg og hvidløg gyldent sammen med halvdelen af rosmarinen i lidt smør på en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Tilsæt tomater og hæld æggemassen over. Tilsæt eventuelt mere salt og peber efter smag og lad stege i et par min. Drys nu med osten, tilsæt de sidste rosmarinkviste og sæt hele panden i ovnen. Sænk ovnens temperatur til 160 °C og bag i 15-20 min.